De start van Blue Dolphin Events

Blue Dolphin Events werd opgericht in 2009 als full-service evenementenbureau in de omgeving van Gent (Zingem). Wij staan voor totaalorganisatie. Zo kunt u bij ons terecht voor alles wat met uw feest te maken heeft, van plannen tot verhuur van materiaal en personeel. Bij ons vindt u alles onder 1 dak.

Onze missie: de organisatie van uw event

Als evenementenbureau, intussen gevestigd in Kruishoutem, streven wij ernaar een totaalconcept te creëren dat volledig beantwoordt aan uw wensen en budget. Elk feest of evenement is uniek en stelt ons voor een boeiende uitdaging.

Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk. Met uw ideeën en onze know-how komen we tot een geslaagd evenement dat tot in de puntjes geregeld is. Wij nemen de volledige organisatie uit handen, zodat u volop kunt genieten van uw familie, collega’s of vrienden.

Hoe gaan wij te werk?

Als evenementenbureau vinden wij uw input belangrijk. Uw wensen maken deel uit van elke stap die we ondernemen:

Eerst maken we kennis met u waarbij we al uw wensen noteren en ideeën aanbrengen.
Daarna sturen wij u een vrijblijvende offerte toe met de schatting van het budget voor uw feest.
Na eventuele aanpassingen aan die offerte en uw goedkeuring starten wij met de organisatie en de realisatie van uw evenement.

Voor meer informatie over ons evenementenbureau in de omgeving Gent (Kruishoutem) kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. Kijk ook zeker eens naar onze referenties om u te laten inspireren.

Vraag hier
uw offerte aan

Word onze nieuwe collega!